You need to upgrade your Flash Player This is replaced by the Flash content. Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript tags. Include a link to bypass the detection if you wish.

ALEGE DESTINATIACAUTARE

 

 

Home » America de Sud » Chile

Funk Travel - America de Sud - ChileChile este o ţară care are ceva de oferit pe gustul fiecăruia. Se întinde pe o fîşie de pămînt de-a lungul oceanului Pacific lungă de 4300 de km şi în medie 175 de km. Porneşte din Deşertul Atacama, trece prin zona lacurilor, trece prin nenumăraţi munţi şi vulcani, prin a doua calota glaciară ca mărime din lume şi se termină în splendidul sud al Patagoniei în Tierra del Fuego, Ţara de Foc pe care ne-o aducem aminte din Toate Pînzele Sus.

Chile este una dintre cele dezvoltate ţări din punct de vedere economic. Are o infrastrcutura bună, este bine organizată, preţuri rezonabile şi unde frumuseţile naturii au fost destul de bine prezervate prin înfiinţarea nenumăratelor rezervaţii naturale. Este un adevărat paradis al călătorului aventurier. Un loc unde poţi călători cu uşurinţă, sigur, cu informaţii utile mai peste tot. Îţi poţi lua rucsacul în spate şi porni la un drum lung plin de aventuri şi unde ai posibilitatea de a vedea lucruri splendide.

În nord Deşertul Atacama care poate fi vizitat mai tot timpul anului împreună cu Insula Paştelui, în timpul iernii se poate schia pe pîritiile de lîngă Santiago iar în timpul verii centrul, zona lacurilor cu Villarica, Pucon şi sudul, Patagonia, se transformă într-un parc de distracţii.

Ce poţi face in Chile? Hiking si Trekking, Mountaineering and Climbing, Skiing si Snowboarding, Ciclism si Mountain Biking, Călărit, Rafting si Kayaking, Suring si Kitesurfing, Canyoning si Canopying, Paragliding si Landsailing, Diving, Înnot si Pescuit. Obiective de vizitat
Santiago de Chile - distractie si zapada in miezul verii
Santiago de Chile - Chile - Funk TravelSantiago de Chile - Chile - Funk Travel
Statiunea Valparaiso
Statiunea Valparaiso  - Chile - Funk TravelStatiunea Valparaiso  - Chile - Funk Travel
Vinul in Chile
Vina del Mar - Chile - Funk TravelVina del Mar - Chile - Funk Travel
Partiile de schi din Anzi
Partiile de schi din Anzi - Chile - Funk TravelPartiile de schi din Anzi - Chile - Funk Travel
Patagonia