You need to upgrade your Flash Player This is replaced by the Flash content. Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript tags. Include a link to bypass the detection if you wish.

ALEGE DESTINATIACAUTARE

 

 

Home » Bine ati venit !

Rătăceşte ca un vagabond. Mergi în locuri în care nu ţi-ai imaginat vreodata că vei ajunge. Rătăceşte gustînd din mîncărurile locale, bucurîdu-te de lucrurile diferite, neaşteptate, întamplătoare. Îmbrăţişează culorile, muzica, frumuseţea naturii, aşa cum le întîlneşti. Nu te aştepta la nimic! Profită de toate ocaziile care iţi ies în cale! Savurează aventura din momentul in care porneşti la drum până cand revii. Iţi aminteşti cat de emotionant erai în copilărie înainte de a pleca în vacanţa? Încearca din nou. Fă-ţi bagajele, urcă-te în tren sau în avion si porneşte la drum. Lasă totul in urmă, relaxează-te si bucură-te de călătorie.

Porneşte pe cărările pămîntului, mergi din deşert pîna pe crestele munţilor, de-a lungul plajelor pustii si pîna in faţa monumentelor magice, observă cat este de diversă această lume ân care trăim.

După aceea stai şi petrece cu localnicii.

Spune-ne unde ai vrea să mergi şi ce anume ai vrea să faci, iar noi vom incerca să facem aceste lucruri posibile. Mergi si explorează lumea. Nu te sfii. Şi uita de Londra si Paris. Cum iţi sună Kathmandu sau Quito?

Pe lîngă faptul ca sunt mai puţin costisitoare aceste locatii indepărtate iţi oferă mai multă distracţie si aventură decît ai putea găsi in Europa.

America de Sud reprezintă o alternativă potrivită pentru o vacanţă. Fie că porneşti din America Centrala şi te deplasezi in jos catre Peru, Ecuador, şi apoi mai jos catre Argentina, sau fie că zbori direct in mijlocul ei, in Chile şi de aici mai departe, acesta este locul unei uitmitoare aventuri.

Asa că ce mai stai? Porneşte! Vezi lumea! Hoinăreşte ca un vagabond!

Şi nu uita, natura există pentru ca fiecare dintre noi să se poata bucura de ea, asa ca păstreaz-o curată si nu o devasta. Priveste-o, bucură-te de ea şi ia cu tine acasă amintirile şi o poză.